Vošin kiks kad mu vreme nije, bivši igrač Partizana sapleo Novosađane

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Samo remi u Ivanjici za Staru damu

Fudbaleri Vojvodine propustili su veliku priliku da se posle 27. kola Superlige uključe čak i u borbu za drugo mesto, pošto su u subotu popodne remizirali protiv Javora u Ivanjici - 1:1 (0:1)!

Imala je Voša priliku da dođe na samo pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan protiv kog igra u sledećem kolu, a dva boda iz džepa im je izbio upravo bivši igrač crno-belih Petar Gigić.

Napadač Javora odlično se snašao u 77. minutu u kaznenom prostoru Vojvodine koja je svoj pogodak upisala u 39. minutu preko Uroša Nikolića. Asistent je bio Veljko Simić.

"Stara dama" trenutno ima 47 bodova, tri više od šestoplasiranog Novog Pazara koji je nešto ranije poražen, dok su ispred nje Partizan sa 54, TSC sa 52 i Čukarički sa 50 - uz napomenu da ova dva poslednja tima imaju po meč manje.

Novosađani će posle reprezentativne pauze dočekati Partizan, kao što smo već rekli, ali i Novi Pazar. Takođe, idu u goste TSC-u. S druge strane, Javor je 11. sa 26 bodova.

Video: Vojvodina odličnim golom zaljuljala Javor

Video: Ljuljaj Javore: Bivši igrač Partizana dao gol Vojvodini za izjednačenje

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA