Vreme čitanja: oko 1 min.

Mateus veruje u Bavarce: "Bajern može da osvoji Ligu šampiona, ima 20 kvalitetnih igrača"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajern ima velike ambicije posle plasmana u četvrtfinale

  • 3
Lotar Mateus Foto: MN Press

Nekadašnji fudbaler Bajerna Lotar Mateus izjavio je danas da klub iz Minhena može ove sezone da trijumfuje u Ligi šampiona, ali je dodao da su Real i Mančester siti najveći favoriti za osvajanje ovog takmičenja, prenosi Bild.

Bajern je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisao Pari Sen Žermen.

- Ako su svi igrači u formi onda je ovo najbolji tim Bajerna u smislu kvaliteta svih vremena. Bajern sada ima 20 igrača, koji konkurišu za startnu postavu. U moje vreme ih je bilo 13, kasnije 16, 17. Međutim, danas možete da napravite pet izmena - objasnio je Mateus.

On je istakao da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić sastavio tim "od 20 zvezda".

- Pre oko dve godine sam rekao da ekipa Bajerna nije tako dobro izbalansirana. Ne mislim da je to zbog moje kritike, ali izgleda da je došlo do promena u klupskoj strategiji. Bajern je bio vrlo aktivan u poslednja dva prelazna roka. Salihamidžić je zaslužio sve pohvale. Bajern je sposoban da osvoji Ligu šampiona, ali su najveći favoriti Real i Mančester siti - zaključio je Mateus.

Da podsetimo, u večerašnjim duelima Lige šampiona sastaju se Porto i Inter i Mančester Siti i Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    14. mart 2023 | 07:50

    Kako to da Lesi nije prosao. Nije moguve da gola nisu dali. Lesi je najbolji kqda mu se namesta.

  • Z

    14. mart 2023 | 06:54

    Zete bivši,znamo mi to i bez tebe!Bajern je Bajern ,sve ostalo je prosjek i igraju bre švabe fudbal , a ne ko neki tika taka i tako do besvjesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA