Grof Božović: "Pokušao sam da dovedem Dzjubu u Zvezdu, ali..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nekadašnji trener crveno-belih priznao da je postojala ta opcija

Nepozivanje Artjoma Dzjube za martovske akcije fudbalske reprezentacije Rusije glavna je tema tamošnjih medija, pre svega zbog činjenice da je iskusnom napadaču otreban još jedan gol da bi bio najboji strelac u istoriji nacionalnog tima.

Otuda veliki broj stručnjaka komentariše ovakvu odluku selektora Valerija Karpina, a među njima se našao i nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović.

Dok je govorio o kvalitetima Dzjube, Grof je otkrio da je pokušavao letos da ga dovede na Marakanu.

- Sjajan je Dzjuba! Njegov povratak, u tim godinama, velika je stvar za ruski fudbal. Jako sam srećan zbog njega. Ali napravio je veliku grešku kada je napustio Rusiju i otišao u Tursku. Pokušao sam da ga dovedem u Crvenu zvezdu, klub je bio otvoren za njegov dolazak - rekao je Božović za "Sport Ekspres" i dodao:

- Crvena zvezda je tražila takav tip napadača sa kojim će se plasirati u Ligu šampiona. Siguran sam sam da bi joj Dzjuba pomogao u tome. Ali Artjom nije želeo da ide u Srbiju i izabrao je tursku Adanu. Bilo bi mu bolje da je izabrao Beograd jer se prelaz u Tursku ispostavio kao promašaj. Još jesenas sam bio siguran da nije rekao poslednju reč i sada to potvrđuje.

Video: Bivši treneri Zvezde se dohvatili mikrofona i gitare

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik

    10. mart 2023 | 17:26

    Vrati se grofe, Zvezda te zove. Trenirao si najslabiji tim Zvezde u istoriji, dosao kad je najteze, red je da ti se sad za sve vrati!

  • ZVEZDA

    10. mart 2023 | 16:10

    Vrati se molim te

  • 1389

    10. mart 2023 | 16:48

    Pokusao si i da uzmes namestenu titulu ali....nisi uspeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA