Grobari nastavili rat sa upravom Partizana i napustili stadion u 25. minutu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

(Ne)očekivan potez navijača crno-belih

"Rat" navijača Partizana protiv uprave kluba nastavljen je i na utakmici sa Kolubarom, u kojoj su crno-beli rano došli do vođstva golom sa bele tačke!

Međutim, nije to vođstvo toliko interesovalo najvatrenije pristalice crno-belih , popularne Grobare, koji su na polovini prvog poluvrema napustili stadion u Humskoj.

Grobari su od samog starta utakmice pevali protiv čelnika kluba (uprava napolje), nezadovoljni dugogodišnjim stanjem u klubu, a u 25. minutu su odlučili da napuste južnu tribinu.

Južna tribina je ujedno bila navijački i najbrojnija, jer su ostale, istok i zapad, bile sablasno prazne - o čemu smo već pisali.

Posetimo, Grobari su "front" sa upravom kluba otvorili pred utakmicu sa Šerifom kada su imali veliki protest ispred kancelarija. Zatim su i na meču sa Radničkim nastavili svoju borbu koja nije bila u prvom planu u večitom derbiju, da bi sada protiv Kolubare napravljen najznačajniji korak.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA