Večiti Lalatovićev pomoćnik konačano u ulozi prvog trenera: Šarac preuzeo komande u Nišu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radnički smatra da je Šarac trenutno najbolje rešenje za klupu ekipe

Fudbalski klub Radnički saopštio je u sredu da je Upravni odbor niškog kluba imenovao Dragana Šarca za novog šefa stručnog štaba.

Šarac je na klupi Radničkog zamenio svog dugogodišnjeg saputnika i andređenog u trenerskom poslu Nenada Lalatovića, koji je nedavno dobio otkaz.

- Imajući u vidu sve okolnosti, a želeći pre svega da se obezbedi stabilnost u klubu i prvom timu, imenovanje Šarca predstavlja najbolje rešenje za izlazak iz rezultatske krize i ostvarivanje ciljeva na kraju takmičarske sezone - navodi se u saopštenju Radničkog.

Klub iz Niša navodi da Šarac dobro poznaje ekipu Radničkog.

- Šarac je učestvovao u skautiranju igrača prilikom njihovog dolaska u Radnički, radio je u stručnom štabu Nenada Lalatovića i u dosadašnjem periodu. On odlično poznaje i Radnički i ambicije kluba. Očekivanja rukovodstva Radničkog od Šarca su velika. U stručnom štabu će imati mlade, ali već dokazane trenere koji su svi nastupali za Radnički i kao igrači bili predvodnici našeg tima. Reč je o Vladimiru Đorđeviću i Saši Stojanoviću. Za golmane će biti zadužen Damir Kahriman - zaključuje se u saopštenju Radničkog. Radnički je trenutno na 13. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 23 boda.

Video: Pomoćni trener Radničkog Šarac pogođen kutijom za naočari

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA