Tinejdžer spasio gol Zvezde protiv TSC-a posle Borjanovog kiksa, potom se okrenuo ka Delijama i slavio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Štoper Crvene zvezde je odradio dobar posao za svoj klub, ali je usledio momenat nepažnje

Crvena zvezda ima sreće u Bačkoj Topoli, crveno-beli su brzo poveli sa 1:0, ali je TSC mogao da ih ugrozi. Ivan Milosavljević je propustio ogromnu priliku, promašio je prazan gol, dok je Stefan Leković postao heroj kluba iz Beograda na samom kraju prvog poluvremena, kada je spasio čist gol.

TSC je krenuo u jednu od svog velikog broja prilika, napad u prvi mah nije delovao baš obećavajuće, poslata je lopta kroz sredinu, iza leđa odbrane Crvene zvezde, kada je morao da reaguje i Milan Borjan.

Golman je izleteo na nekih 30 metara od gola i rasklonio opasnost, ali, lopta je došla pravo u noge Aranđela Stojkovića. Bivši fudbaler Vojvodine je imalo optu, pogledao je i ugledao prazan gol. Uputio je udarac, ali nedovoljno jak, Stefan Leković je to ispratio i uspeo je da odbrani.

Leković je uklizao, otklonio opasnost i odmah je počeo da slavi sa navijačima, iako je lopta bila još u igri, na šta ga je opomenuo i Milan Borjan, no, crveno-beli su otklonili opasnost i sa prednošću od 1:0 otišli na poluvreme.

Video: Promašaj sezone fudbalera TSC: Pogledajte neverovatnu šansu koju je propustio protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Video: Ajzea Kenan se iznenadio kada je čuo vest o Petruševu: "Stvarno? Nisam imao pojma do sada..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA