Misterija Dušana Vlahovića glavna tema Španaca i Italijana: Da li se sprema prava "bomba"?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Slabija golgeterska forma srpskog reprezentativca izazvala seriju tekstova u ozbiljnim sportskim medijima na Apeninima i Pirinejima

Dušan Vlahović je vezao četvrti meč bez pogotka za Juventus, što je izazvalo tekstove u italijanskim, ali i španskim medijima povodom njegove forme.

Ugledni listovi popug Gazete, Marke, Korijerea... bave se slučajem Vlahović i brojkama koje brinu fanove Stare torinske dame.

Španska Marka ide i dotle da navodi da su čelnici Juventusa, koji su navodno tokom zime bili spremni da prodaju Vlahovića za cifru od 100 miliona evra, sada snizili cenu 10 miliona evra.

Ne treba zanemariti i da Marka važi za "Realov medij", pa je možda ovo i pokušaj snižavanja cene jer je Vlahović bio i na meti Madriđana, a navodno bi Real mogao da "napadne" njegov transfer tokom leta.

U svom tekstu zaključuju da bi cifra od 90 miliona bila velika, ali da je i pristupačna za mnoge zainteresovane klubove.

Za Vlahovića je takođe zainteresovan i Bajern Minhen, koji želi dugoročno da reši pitanje devetke nakon odlaska Roberta Levandovskog.

Nedavno je Vlahovića kritikovao i predsednik Fiorentine Roko Komiso, koji je likovao što ove sezone kuburi sa golgeterskom formom.

Ipak, iako Vlahovićev golgeterski post traje i dalje, ovoga puta je njegov trener Masimilijano Alegri stao u njegovu odbranu, iako je ranije znao da ga kritikuje. Ne treba zanemariti da je Vlahović tokom čitave sezone imao ozbiljan problem sa povredom, zbog čega nije mogao da zaigra u punoj snazi ni tokom Mundijala u Kataru.

- Vlahović daje manje golova nego ranijih godina, ali mu dobro ide na terenu - rekao je Alegri.

Vlahović svakako i pored slabije forme ostaje udarna igla Juventusa u napadu, a tako će biti i u narednim utakmicama, jer je Milik povređen, a Mojze Kin je posle isključenja nakon svega 41 sekunde meča sa Romom sam sebe diskvalifikovao za naredne utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ile

    6. mart 2023 | 16:56

    Kakav bre vlahovuc u Juventus jel ste normalni kakav real on moze plafon monza

  • da li je misterija

    6. mart 2023 | 17:29

    silja pesic koji igra centarfora a u listu strelaca se upisuje svako sest meseci

  • NAJVECA MISTERIJA

    6. mart 2023 | 17:28

    silja pesic uvek u startnij postavi a nedolazi na utakmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA