≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši napadač Zvezde sjajan u Bundesligi: Mustafa izbriljirao, zabeležio gol i asistenciju u pobedi svog tima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler iz Gane je pokazao zašto su Austrijanci za njega platili 500.000 evra

  • 3
Ibrahim Mustafa, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, Ibrahim Mustafa, na sjajan način je započeo svoju epizodu u LASK-u iz Linca. Fudbaler iz Gane je postigao prvi gol za svoju ekipu u pobedi protiv Tirola, dok je kod drugog asistirao u okviru 20. kola Bundeslige - 2:3.

Mustafi je ovo bila tek treća utakmica za ekipu LASK-a, druga koju je počeo u prvoj postavi. Protiv Rida je tek dobio priliku da "oseti" teren, potom je protiv Austrije Lustenau odigrao 69 minuta, da bi sada zaigrao čitavih 77, a iskoristio je na pravi način.

Bivši fudbaler Zvezde je već u 22. minutu iskoristio asistenciju Horvata i postigao je gol za 1:0. Iskoristio je svoj najveći kvalitet fudbaler iz Gane, svoju brzinu, utekao je odbrani Tirola i rutinski je prebacio golmana za 1:0.

Samo 12 minuta kasnije, Mustafa se našao u ulozi asistenta, ovoga puta je on "namestio gol" Nakamuri za 2:0. Ipak, Tirol se vratio sa dva brza gola. Na kraju prvog poluvremena i na početku drugog su pogađali Forst i Miler, te su tako vratili rezultat na 2:2. U samoj nadoknadi je Zulj postavio konačnih 2:3 za ekipu LASK-a.

Podsetimo, Mustafa je zimus promenio sredinu, kada ga je LASK platio 500.000 evra Zvezdu, o čemu je prvi pisao upravo Telegraf. Mustafa je u Austriji zaigrao na poziciji klasičnog špica, dok je u Zvezdi češće igrao kao krilo, no, očigledno su ga crveno-beli slabije koristili.

Video: Najluđa proslava gola u Srbiji: Igrač Pazara pretrčao ceo teren a onda se premetao preko glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA