Policija u BiH zaplenila skupoceni Mercedes Zoranu Mamiću: Vredi preko 130.000 evra, sumnja se da je ukraden

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Postoji sumnja da je automobil otuđen na području Evropske unije

Bivši trener i sportski direktor Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić koji je sa bratom Zdravkom pobegao od hrvatskog pravosuđa u Hercegovinu, nastavlja da doživljava neprijatnosti, pošto mu je policija zaplenila skupoceni Mercedes.

Prema pisanju portala hercegovina.info, policija je otuđila automobil marke Mercedes Benz AMG GT 63S koji ima 639 konjskih snaga, a koji vredi čak 132.000 evra. On je, navodi se, bio na meti evropskih istražitelja zbog sumnje da je ukraden na području Evropske unije.

Potraga za automobilom je urodila plodom, pošto je vozilo pronađeno 1. marta u Mostaru u Ulici Kardinala Stepnica, a to je adresa na kojoj je trenutno prijavljen Mamić.

U trenutku oduzimanja, vozilom je upravljala ženska osoba, a pretpostavlja se da se radi o Senki Mandić, trećoj supruzi Zorana Mamića sa kojom ima ćerku.

Pogledajte u galeriji i o kakvoj "zveri" na točkovima se radi, pošto je u pitanju zaista neverovatno kvalitetan automobil.

Video: Komnen Andrić slavi titulu sa Dinamom uz srpske fore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA