Napadač Premijerligaša ogrezao u klađenju, priznao većinu od 262 tačaka optužnice za koje se tereti

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ivan Toni će, kako stvari stoje, biti neko vreme van terena zbog prekomernog kockanja

Napadač engleskog Premijerligaša Brentforda Ivan Toni priznao je da je prekršio pravila FA po nekoliko tačaka koje se tiču kockanja na fudbalske utakmice i predstoji mu duže odsustvo sa terena zbog izvesnih sankcija.

Engleski mediji prenose da se napadač Brentforda izjasnio krivim po većini od 262 tačaka koliko ga tereti FA u tužbi od decembra prošle godine, ali opovrgava druge koje mu se stavljaju na teret.

Tonija gotovo izvesno očekuje duža pauza što će biti udarac kako za njegav klub, ali i za reprezentaciju Engleske koju očekuju kvalifikacioni mečevi za euro sa Ukrajinom i Italijom narednog meseca - bez grešnog napadača u rosteru.

Selektor Engleza Geret Sautgejt, osim Tonija, za pomenute mečeve ne može da računa ni na Sterlinga i Vilsona, doduše njih povrede sprečavaju da se odazovu.

Toni je, podsećaju Englezi, prekršio pravilo FA o klađenju 232 puta u periodu od 2017. do 2021. godine, s tim da ga FA tereti za još 30 prestupa koje je počinio u periodu između 2019. i 2019.

Toni je, osim Brentforda, igrao za Skantorp, Vigan, Piterboro u periodu kada se kladio na fudbalske utakmice, ali nije utvrđeno da li se kladio protiv ekipa za koje je u tom trenutku nastupao.

Prema težini prekršaja koje je počinio, i zbog činjenice da ih je ponavljao, Tonija vrlo verovatno čeka višemesečna suspenzija u Premiejr ligi i u reprezentaciji.

Video: Novinaru Telegrafa prošao ludački tiket na kladionici: Odigrao je čak 30 parova i sve je pogodio

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA