FSS izdao saopštenje povodom kandidatura Džajića i Vidića

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 23

Sada je sve umnogome jasnije i ostala su samo dva kandidata za mesto predsednika

Nije još mnogo vremena ostalo dok Fudbalski savez Srbije ne dobije novog predsednika. Već je izvesno da će se za ovu poziciju boriti dva čoveka, dve legende Crvene zvezde, ali i srpskog fudbala. Na jednoj strani se nalazi Dragan Džajić, dok će nasuprot njega biti Nemanja Vidić.

Povodom toga oglasio i FSS nakon sednice koja je održana, a gde su učestvovali svi članovi i delegati Saveza. Savez je ubrzo izdao i saopštenje koje se tiče samih izbora i kandidature gorenavedene dvojcie, a mi ga prenosimo u celosti.

- Fudbalski savez Srbije (FSS) obaveštava da je 27. februara 2023. godine, održana Sednica Odbora za sprovođenje izbora i da je Odbor za sprovođenje izbora jednoglasno doneo sledeće odluke.

- Pod jedan, odluku kojom se utvrđuje da je kandidatura Dragana Džajića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena, podneta od Statutom FSS ovlašćenih članova FSS i da Dragan Džajić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Dragan Džajić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS. Istom odlukom utvrđeno je da su kandidature za potpredsednike/potpredsednice Izvršnog odbora FSS i za članove Izvršnog odbora FSS koje je podneo Dragan Džajić, blagovremene, podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica i da predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije.

- Pod dva, odluku kojom se utvrđuje da je kandidatura Nemanje Vidića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena, podneta od Statutom FSS ovlašćenih osoba i da Nemanja Vidić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Nemanja Vidić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS. Istom odlukom utvrđeno je da su kandidature za potpredsednike Izvršnog odbora FSS i za članove/članice Izvršnog odbora FSS koje je podneo Nemanja Vidić blagovremene, podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica i da predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova/članica Izvršnog odbora FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije.

Podsetimo, izbori su na programu 14. marta.

Video: Legendarni Dragan Džajić ide na operaciju, našalio se na prijemu u bolnicu: Biću spreman za Kamerun

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    27. februar 2023 | 18:44

    Dajte mladom coveku da vodi savez, svaka cast Dzajicu ali on ne zna ujutro da li je poso ili je doso!

  • BOJAN D

    27. februar 2023 | 18:47

    Velika je žalost, sramota je, mučno je, što su starijeg gospodina, podstrekli na kandidaturu. Da on ima i malo čojstva, junaštva i obraza, a verujem da ima, barem donekle, jer kontam, jos uvek nije pod starateljstvom, on bi rekao: imam želje da to vodim, ali nemam ,razuma' u nogama i ,snage' u mislima! Zato, nisam ja za dugoročne planove, prepuštam to mladjem. Tu sam za savet. Novac za ,reprezentaciju' moje podrške, potrošite na renoviranje stadiona u Ubu.

  • moki

    27. februar 2023 | 18:10

    Nemanjaaaaaa!!!! Ajmo malo mlado da vode... Dzaja je legenda al je bre 49 god u oenziji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA