IMT kao "traktor" gazi ka Superligi: U Užicu se upisao i igrač kojeg juri Siti, Železničar preskočio Grafičar

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Miloš Luković jedan je od najboljih strelaca Prve lige Srbije ove sezone, ujedno i jedan od najtalentovanijih

Fudbaleri IMT-a nastavljaju svoj uspešan pohod ka Superligi Srbije, pošto su slavili i na početku prolećnog dela šampionata. Na teškom gostovanju na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, Traktoristi su "prešli" i preko domaće Slobode za nova tri boda koja su ih učvrstila na prvom mestu na tabeli - 1:2 (0:1).

Koliko na startu utakmice, IMT je poveo preko Miloša Lukovića, mladog i talentovanog fudbalera kojem je ovo sedmi gol, njemu je samo 17 godina, igra na poziciji špica, a već tokom prošlog leta bilo je reči da ga želi i Mančester siti. Ne bi bilo čudno da Građani zaista povuku potez i dovedu ovog igrača.

U drugom poluvremenu stigao je još jedan gol Traktorista preko Kodžića u 71. minutu, da bi utešan gol za Užičane pred sam kraj u 90. minutu postigao Bačanin. Ipak, okupljena publika na stadionu "Radomir Antić" morala je kući pognutih glava.

Dobru seriju rezultata nastavio je i RFK Novi Sad koji je rasturio Trajal iz Kruševca (0:3), Radnički iz Novog Beograda je pobedio Rad (2:1), Metalac i Mačva su remizirali (1:1), a Inđija je produbila krizu Loznice (1:0).

U derbiju kola, Železničar je podno stadiona "Rajko Mitić" savladao Grafičar pogotkom Grgića u 41. minutu. Jedinstvo sa Uba je savladao Zlatibor iz Čajetine (2:0), koji je zakucan za poslednje mesto na tabeli Prve lige Srbije i preti mu ispadanje u niži rang.

Video: Neverovatan gol Zvezde: Katai pogodio Pešića u rame, lopta otišla u gol

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA