Zmajevi se sapleli u svom "gnezdu": Lučanci odneli vredan bod kući, a Voždovac već tri meča ne zna za pobedu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Manja kriza rezultata u Zaplanjskoj ulici

Drugi meč dana u Superligi Srbije u krajnje neuobičajenom terminu u četvrtak posle podne završen je nerešenim rezultatom. Voždovac koji je bio veliki favorit na papiru nije uspeo to da pretoči i na teren, pa mu je pripao samo jedan bod protiv Mladosti iz Lučana - 1:1 (0:1).

Voždovac je time produžio seriju utakmica bez pobede na tri, pošto je prethodno vezao poraze od Kolubare i od Crvene zvezde. Danas je bila idealna šansa da se taj niz prekine, ali se Mladost pokazala kao jako žilav protivnik.

Nije to ni toliko čudno, gostima je svaki bod bitan u borbi za opstanak u Superligi, jer trenutno drže 13. mesto na tabeli koje vodi u plej-aut, a kasnije i u baraž. Prvi "iznad" crte je niški Radnički sa dva boda više, pa Lučanci vrlo lako mogu da izvedu veliki beg.

Danas je goste u prednost doveo Nenad Adamović golom iz 31. minuta, a delovalo je da će sva tri boda zaista i otputovati nazad za Lučane da nije bilo Mihajla Neškovića, koji je u 68. minutu poravnao rezultat i postavio konačan ishod.

U narednom kolu, Voždovac gostuje Radniku u Surdulici, dok Mladost dočekuje Čukarički.

Video: Lalatović smiren posle poraza u Kruševcu

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA