Ohi dao novi gol za Brondbi, bivsi igrac Zvezde nastavlja da blista u Norveskoj

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 30

Norveški napadač pokazuje da mu je postizanje golova specijalitet

Ekipa Brondbija je ubedljivo slavila protiv Horsensa sa 5:2 u 18. kolu šampionata Danske, a jedan od strelaca bio je i Ohi Omoijuanfo, bivši napadač Crvene zvezde.

Ohi je postigao treći gol svoje ekipe, kojim je i doneo preokret Brondbiju, koji je kasnije potvrdio samo Nikolaja Valis sa nova dva gola. Brondbio je poveo u 31. minutu baš preko Valisa, da bi autogol Bela i pogodak Oponda doneli preokret već do poluvremena.

Međutim, 10 minuta u drugom poluvremenu i Danijel Vas je postigao gol za 2:2, da bi tada stigao i pogodak Ohija za 3:2, kojim se Brondbi vratio u život. Horsens je pokušao potom da uzvratim, međutim, kako je i gorenavedeno, Valis je sa još dva pogotka, prvo u 75. minutu, potom i u 83. stigao do ubedljive pobede od 5:2.

Što se Ohija tiče, on je još letos stigao u Brondbi, kada je Zvezda naprasno odlučila da ga proda, a na njegovo mesto je doveden Kalifa Kulibali, za kog su sa Marakane tvrdili da je kvalitetniji igrač od Norvežanina. Ipak, Kalifa je već dobio otkaz u klubu, a Ohi je u Norveškoj uspeo da stigne do većeg broja golova, nego li je i Kulibali utakmica odigrao u Crvenoj zvezdi.

Nije tajna da Ohi nije želeo da ostane u klubu, čak ga je i želeo i novi trener, ali je odluka o prodaji došla ranije, što je otkrio i sam Omijuanfo.

Video: Bukari je danas bio kralj šesnaesterca: Drugi pogodak i to na vrlo sličan način kao što je dao prvi

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    19. februar 2023 | 20:50

    Охи је за Кулибалија, Левандовски,лично!!!

  • Olis

    19. februar 2023 | 20:55

    Velika steta sto nije ostao u Zvezdi !!! Ohiju sve najbolje!!!

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    19. februar 2023 | 20:52

    ko je zvezdin strucnjak koji smatra da na mestu centarfora igra lik koji nije bio sposoban da igra u saudijskoj arabiji, juznoj koreji, moldaviji, ... gol nemoze da kupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA