Zapalili vatru kraj ruševina, mole se i čekaju nestalog fudbalera: "Izvlače previše tela, nadamo se da je živ"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Potraga za Atsuom traje jedanaest dana

Reprezentativac gane Kristijan Atsu još uvek nije pronađen posle razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, a njegova porodica i prijatelji ne gube nadu da je živ i posle jedanaest dana. 

Naime, Kristijan Atsu, bivši igrač Porta, Čelsija, Evertona i Njukasla i Hatajspora  je mežu onima za kojima se traga u ruševinama. Iako je prvotno stigla vijest da su ga pronašli te da je živ, pokazalo se da to nije istina. Potraga traje, a pored zgrade u kojoj se pretostavlja da je bio, čekaju njegov brat i prijatelji i nadaju se da je Atsu živ.

- Danima smo ovde. Verujemo da je Atsu živ. Još se nadamo. Pokušavamo ga pronaći. Izvlače previše tela. Molimo se da on nije među njima - rekao je njegov menadžer Nana Sekere.

Brat Isaak Tvasam zajedno je sa menadžerom i prijateljima stigao  je u grad nakon potresa, a sada sa službenicima konzulata Gane čekaju vesti pored ruševina. Zapalili su i vatru kako bi se ugrejali u teškim trenucima, a nadu ne gube i veruju da je Kristijan još živ.

- Želimo da se njegova fotografija pošalje u bolnice. Možda je izašao iz ruševina nakon potresa, ali je trenutno u komi. Možda ljudi nisu poznavali Atsua. Svatko ko ga vidi trebao bi da kontaktira nas ili konzulat. Želimo da ga pronađemo - rekao je menadžer fudbalera , a njegov je brat završio:

- Živ je, ne gubimo nadu. Neću otići dok ga ne pronađemo. Verujem da ćemo ga naći živog.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA