Ibrahimović se u suzama obratio prijatelju koji umire: "Jedino što želim da kažem je da te volim"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

"Sećate li prvog puta kada ste upoznali Tijsa?", bilo je pitanje voditeljke nakon kojeg je usledio emotivni Ibrin monolog

Zlatan Ibrahimović prošloga je sedmice a u svom stilu najavio povratak fudbalu, nakon operacije kolena prošle godine i devetomesečne pauze. Iako ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za Milan, a ni godine mu ne idu u prilog (41), hrabro je poručio da je i dalje "Bog fudbala i ‘broj 1‘.

No, ovoga puta, pokazao je svoje drugo, ranjivo, emotivno lice.

Gostojući u jednoj holandskoj emisiji, Ibrahimović se uživo putem video linka javio u emisiju i uključio u akciju podrške svom velikom prijatelju iz vremena Ajaksa - Tijsu Slegersu.

Radi se o holandskom novinaru i potparolu PSV-a, koji se već duže vreme leči od raka krvi. Nažalost, Slegers je pre nekoliko dana objavio kako je njegova bolest neizlječiva, uprkos svim terapijama kojima se podvrgnuo.

"Sećate li prvog puta kada ste upoznali Tijsa?", bilo je pitanje voditeljke nakon kojeg je usledio emotivni Ibrin monolog.

"Sećam li se? Uvek ću se sećati toga. On je bio moj jedini prijatelj u Holandiji, kada sam bio izgubljen, kad sam bio mlad, zbunjen i mislio da nemam nikoga tamo. Pojavio se taj novinar koji me je sam kontaktirao, i moram reći, u tom vremenu novinari nisu bili moji prijatelji. Ali on je odlučio sam da se javi, napravio je taj prvi kontakt, našli smo se na ručku, i od tada postali jako dobri prijatelji. Igrali smo tenis zajedno, družili se, on mi je jako puno pomogao, dao mi je uvid u to kakvo stvari funkcinišu u Holandiji. Puno mi je pomogao u tom mom prvom koraku u karijeri. O Tijsu sam pisao i u svojoj knjizi, uvek sam mu ostao zahvalan na svemu, i dalje smo u kontaktu, i mogu reći da je uvek bio u mome srcu", rekao je Ibrahimović pa se obratio Slegersu:

"Tijs, jedino što želim da kažem sada je da te volim, moj prijatelju...", rekao je potreseni Ibra i nije mogao da zaustavi suze, što je rasplakalo i njegovog prijatelja i izazvalo reakciju svih u studiju.

Snimak ovog razgovora možete pogledati ovde.

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, lav u prvom planu

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA