Barselona je neprikosnovena: I kada ne igra dobro pobeđuje, Real je sada već na minusu od 11 poena

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pala je i Žuta podmornica, iako Katalonci nisu tako blistali

Fudbaleri Barselone uspeli su večeras da upišu nova tri boda, koja dodatno stavljaju Real Madrid pod pritisak u borbi za titulu u Španiji. U gostima je savladan Viljareal, koji je, ruku na srce, pružio zaista sasvim dobar otpor - 0:1 (0:1).

Žuta podmornica imala je i blagu inicijativu u pojedinim momentima utakmice, ali je ipak potonula zbog jednog jedinog gola koji je u ranoj fazi meča postigao Pedri. Igrao se 18. minut, kada je pomenuti fudbaler iskoristio dodavanje Levandovskog i doneo prednost Barsi.

Meč je obeležila i teška povreda Fransisa Kokelana koji je morao na nosilima da izađe sa terena u 36. minutu. U sam smiraj prvog dela veliku šansu za domaće potom je propustio Hoze Morales koji je poslao loptu pored stative.

U sam smiraj meča, zbog opravdanog ofsajda, poništen je gol Samjuelu Čukvuezeu, pa je propala poslednja šansa da meč bude završen drugačijim ishodom.

Uz nova tri boda, Barselona sada beži Real Madridu punih 11 bodova, mada Kraljevići imaju i meč manje zbog obaveza u FIFA Svetskom klupskom prvenstvu. Sa druge strane, ovo je bio treći vezani poraz Viljareala, koji je sada osmi sa 31 bodom, tri manje od petoplasiranog Betisa.

Standings provided by Sofascore

Video: Fudbaleri Vojvodine izašli na meč u majicama sa likom Siniše Mihajlovića

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA