TSC "izuo" Čarapane u Bačkoj Topoli: Napredak "zaboravio" da pobeđuje, poslednji put je slavio 15. oktobra

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Napredak nije imao nikakve šanse, pa ostaje bez bodova i na drugoj utakmici proleća

Fudbaleri TSC-a uspeli su da se vrate na pobednički kolosek posle poraza u prvom prolećnom kolu u Novom Pazaru. Ovoga puta nisu imali ama baš nikakvih problema sa Napretkom, koji je produbio svoju krizu rezultata i ostao u donjem delu tabele - 2:0 (2:0).

Bio je to blickrig na novom stadionu u Bačkoj Topoli po sunčanom i relativno prijatnom danu. Već u 21. minutu je Petar Ratkov uspeo da donese prednost TSC-u, da bi sedam minuta kasnije prednost duplirao Saša Jovanović lepim pogotkom.

U nastavku nije bilo golova. TSC je odigrao pametno i mirno u odbrani i tako sačuvao rezultat koji nastavlja da ih gura ka jednom od mesta koja na kraju vode u evropske kvalifikacije.

TSC je tako ponovo izbio na treće mesto na tabeli, do sada je sakupio 42 boda što je četiri manje od Partizana koji kasnije igra sa Mladošću GAT od 18.30 časova u Humskoj, a jedan više od Čukaričkog na četvrtoj poziciji. Napredak je nanizao treći poraz, a ukupno sedmi meč bez pobede u Superligi.

Poslednji put su Čarapani slavili sada već davnog 15. oktobra protiv Radnika iz Surdulice, aktuelnog fenjeraša Superlige Srbije.

Standings provided by Sofascore

Video: Dileme nije bilo da li je penal, a posle gledanja VAR-a, pokazao je i crveni: Zvezda vodi na krovu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA