Anćeloti postaje selektor? Italijan glavni kandidat za klupu reprezentacije Brazila

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Brazil je ostao bez selektora odmah nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva u Kataru, kada je Tite podneo ostavku posle poraza od Hrvatske.

Trenutni trener madridskog Reala, Karlo Anćeloti, uskoro bi mogao da se nađe pred novim izazovom. Naime, kako prenose španski mediji, italijanski stručnjak bi uskoro mogao da postane selektor reprezentacije Brazila.

Kako navode španski mediji, predsednik Fudbalskog saveza Brazila, Ednaldo Rodrigez bi narednih dana trebalo da doputuje u špansku prestonicu, kako bi razgovarao sa Florentinom Perezom, a potom i sa Anćelotijem.

Prema pisanju "Mundo Deportiva", Rodrigez je navodno spreman da italijanskom stručnjaku ponudi platu od čak deset miliona evra godišnje, što je za milion više u odnosu na njegova primanja u Realu.

Podsetimo, Brazil je ostao bez selektora odmah nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva u Kataru, kada je Tite podneo ostavku posle poraza od Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA