≫ 

Grčka fudbalska komedija: Meč Atromitos - AEK otkazan jer su oba gola bila niža od propisane norme

Uprkos pokušaji da se stvari dovedu u red, nije uspelo

  • 0
merenje gola u grčkoj Foto: Twitter/Adam_Kotleszka

Utakmica 21. kola grčkog prvenstva između Atromitosa i AEK-a nije odigrana, a razlog tome je krajnje nesvakidašnji - oba gola bila su niža od dimenzija koje su propisane pravilima.

Igrači gostiju su primetili da nešto nije u redu sa jednim golom, sudije su pozvale da se provere dimenzije i na kraju je utvrđeno da je ne samo jedan, nego su oba gola, niža nego što bi trebalo. Jedan tri centimetra, drugi čak pet.

Početak meča je isprva odložen pola sata da bi se golovi doveli u red, jer su morali da se potkopaju stative i da se izdignu na propisanu visinu, međutim kako popravke nisu dale rezultata ni za tih pola sata - sudija je zaključio da nema uslova za igru i povukao je ekipe u svlačionicu.

Naredni termin meča biće naknadno određen.

AEK se bori za titulu u Grčkoj, trenutno je drugi na tabeli, ali sa utakmicom manje (protiv Atromitosa) i bodom manje od Panatinaikosa koji je danas pobedio poslednje plasiranu Lamiu 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA