Kostić asistencijom odveo Juventus u polufinale Kupa

 
 ≫ 
  • 1

Srbin pronašao saigrača protiv Lacija

Srpski reprezentativac Filip Kostić upisao je još jednu asistenciju u dresu Juventusa, ovoga puta u četvrtak veče na meču četvrtfinala Kupa Italije protiv Lacija!

Kostić je u 44. minutu omogućio Brazilcu Bremeru da postigne jedini pogodak za crno-bele, ujedno i svoj prvi u dresu Stare Dame koju je letos pojačao dolaskom iz gradskog rivala Torina - 1:0 (1:0).

Malo je falilo da gol bude poništen, jer je sudija morao da konsultuje VAR tehnologiju kako bi se utvrdilo da li je Bremer bio u ofsajdu. Na kraju, slavlje je moglo da počne.

Vredi pomenuti da je Dušan Vlahović takođe zauzeo svoje mesto u startnih 11, prvi put posle tri meseca, dok je Sergej Milinković - Savić počeo meč sa klupe u redovima gostiju.

Vlahović je na kraju svoje mesto na terenu ustupio Mojze Kenu u 64. minutu, Sergej nije ni ulazio. Upravo je Ken u dva navrata mpogao do gola, psolednji put u 88. minutu na novu asistenciju Kostića.

Adam Marušić je, s druge strane, imao najbolju priliku za Lacio u 77. minutu kada je "tukao" pored stative. Na kraju, Juve će u polufinalu igrati protiv Intera. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala, dok će drugi par činiti Fiorentina - Kremoneze.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    2. februar 2023 | 23:02

    Cuj ovo.Pa to mu je posao.Ko prati fudbal znao je da kad je Kostic dosao da igra za jedan juventus,da od njih nema nista.Pa ljudi jel vama realno da on igra u juventusu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA