Rakonjac na korak od Zvezde!

 
 
 ≫ 
  • 10

U pitanju je pozajmica do leta, uz opciju otkupa

Nije tajna da je Crvena zvezda veoma zainteresovana za crnogorskog napadača Marka Rakonjca, o čemu je Telegraf već pisao, a najnovije informacije, prema saznanjima našeg portala, kažu da je fudbaler moskovske Lokomotive veoma blizu Marakane!

Naime, kako Telegraf saznaje, Zvezda je dogovorila posao sa Rusima i Rakonjac bi, ukoliko se nešto ne izjalovi u poslednji čas, uskoro trebalo da zaduži crveno-beli dres. U pitanju je besplatna pozajmica do leta, uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

Rakonjac je u trenutku odlaska u Lokomotivu bio jedan od najboljih napadača Superlige, te ga je Čukarički stoga prodao za dva i po miliona Moskovljanima.

Odlaskom Đorđa Jovanovića sa Brda, januara prethodne godine, Rakonjac je postao prvi špic Čuke i odmah je krenuo da daje golove. Istovremeno i da rešava mečeve. Tresao je mrežu u dresu mlade reprezentacije Crne Gore, prekomandovan je u A tim u međuvremenu, a poznato je da je bio na korak od Dinama iz Kijeva. Kao i da je bio na meti Udinezea.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    31. januar 2023 | 14:16

    Sto nenapisaste da je bomba eksplodirala kao sto uvek radite, a on gori od Kulibalija. Kulibali je makar dao jedan a ovaj nijedan

  • Zeka

    31. januar 2023 | 16:32

    Ma pravi napadač za ligu šampiona, nema šta.Ako misliš da igraš ligu šampiona, sad se pravi tim, a ne u avgust da dovodiš igrače.Od uigravanja nema ništa.Drugo, Zvezdi na svakoj poziciji trebaju igrači, naročito u odbrani.Bez obzira što je bila prijateljska protiv Ludogoreca, samo u prvom poluvremenu su mogli da nam daju 7 golova.Ko ne veruje neka pogleda utakmicu.Ovaj trener nije za ligu šampiona, a ima i puno igrača sa kojima bi Zvezda trebala da se pozdravi, pa čak mada se mnogi neće složiti i sa Kangom.U zadnje vreme više remeti igru nego što doprinosi nečemu.Samo pada i kad treba i kad ne treba, mnogo grešaka u pas igri, jedno 70 % lopti se vraćaju nazad, golmanu, bekovima.Osim trčanja i po nekog dobrog šuta na svaku desetu utakmicu, ostalo jedno veliko 0.A i mnogo gomilamo neke osrednje igrače, pa bolje jedan kasvetan nego tri koje možeš da nađeš u omladincima, kao što je slučaj i sa Rakonjcem.Više vremena dati Lekoviću i Mijatoviću, to je budućnost Zvezde.

  • Darko

    31. januar 2023 | 15:12

    Otisao Kulibali dosao Kulibali. Ne razumem upravu. Ne mozes praviti rezultate u Evropi kupujuci ssmo igrace kojima istice ugovor za 6 meseci, pa kao dolazi dzabe. Nema od toga nista, plus to sve govori o kvaliteti tih igraca. Da valjaju nebi cekali do kraja ugovora u klubu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA