Saša je lagala celu Srbiju: Predstavljala se kao psiholog i radnica Barselone, a završila nepostojeći fakultet

 
 ≫ 
  • 20

Ko bi rekao da će se desiti ovakav razvoj događaja...

Tokom Mundijala u Kataru, širom domaćih medija su se pojavile informacije da je reprezentacija Srbije odbila "besplatnog psihologa" Sašu Sredanović, koja je sebe predstavljala kao psihološkinju Barselone. Međutim, sve je bila samo laž, što je utvrdio i "FakeNews".

Izvesna Saša Sredanović je prema informacijama ovog portala sebe već mesecima unazad lažno predstavljala. Ona je dospela i u žižu domaće javnosti, pošto je počela da se pojavljuje sve učestalije u medijima i priča o fudbalu. Sebe je predstavljala kao psihološkinju Barselonine "La Masije".

Izuzev ovog kluba, ona je rekla da je radila i u Olimpiji iz Ljubljane, Atletiku iz Bilbaa i Real Betisu, ali je uvek ekipa "FakeNews-a" dobila negativan odgovor na pitanje da li uopšte i znaju ko je Saša.

Osim njenog posla, ona je tvrdila i da je završila "specijalističke studije sportske psihologije na Univerzitetu u Mastrihtu", samo što takve studije ne postoje, niti su ikad postojale, dok je portparol Saše pripretio i tužbom ukoliko se nastave ovakvo istraživanje.

Odgovori klubova - "Nikad nismo čuli za osobu s takvim imenom".

Ekipa "FakeNews tragača" je odlučila da istinu istera na čistac, pa su i slali upite klubovima, makar onim gde je Saša isticala da je radila. Prva na tapetu jeste bila Olimpija iz Ljubljane, koja je veoma kratko ostavila komentar da nikada nijedna osoba takvog imena nije potpisala ništa s klubom.

Dopis iz Atletika iz Bilbaa takođe kaže da su se raspitivali sa stručnjacima iz medicinskog departmana tog kluba i da se niko od njih ne seća saradnje sa osobom pod imenom Saša Sredanović. Negativan odgovor su poslali i iz Betisa, a Barselona je bila i rečitija.

Naime, iz Barselone su rekli da ne postoji osoba koja se zove Saša Sredanović, a koja radi u Barseloni, dok je i Kemija Tereza Olivera, portparol Barselone, istakla da u La Masiji ne postoji ova osoba.

Osim ovog kluba, celokupnu analizu koju je izdao "FakeNews" možete pogledati ovde.

Video: FUDBALSKO LUDILO: Bolujete li od njega, postoji li uopšte kao bolest i kako se leči? (SPORTKAST)

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    24. januar 2023 | 19:31

    Za mene bi bilo interesantnije da se istrazi, ko njoj daje toliko medijskog prostora i gura je u javnosti. To da je lagala, nije toliko ni bitno, koliko je bitno i strašno to što se pojavljivala po TV emisijama i tako reklamirala, a da niko nije provjerio njen istinski identitet… Ako ja sad kazem da sam kosmonaut, npr., hoće li meni dozvoliti da idem u kojekakve TV emisije bez ikakve prethodne provjere? Čisto sumnjam…

  • Psiho

    24. januar 2023 | 18:56

    Niko od mojih kolega,mislim na one koji su zaista završili psihologiju, ne bi sebi dozvolio da izgleda kao tzv starleta. Za ove mlađe koji su završili sumnjive fakultete ne mogu isto da tvrdim.Ali razlika je ogromna u korist ovih prvih.

  • Maja

    24. januar 2023 | 18:15

    Dovoljno je videti da lici na starletu, kakav fakultet... Mada ima izuzetaka koji izgledaju tako i imaju diplomu, ali su retki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA