"Ideš kući ako to još jednom uradiš": Kerkez "zateže" igrače Čuke pred kraj priprema

 
 
 ≫ 
  • 0

Brđani u sredu igraju poslednji prijateljski meč, zatim ih već sledećeg vikenda čeka gostovanje u Subotici

Broji Čukarički "sitno" kada su u pitanju pripreme za nastavak sezone, s obzirom na to da će u Antaliji boraviti još samo dva dana i za to vreme će u sredu popodne odmeriti snage sa bugarskim timom CSKA 1948!

Malo zbog tog meča, a malo više zbog onoga što ih na proleće očekuje u Superligi, Brđani su popodnevni trening u utorak odradili tako što su najviše pažnje posvetili pasu, presingu i generalno taktici.

Uigravao je trener Dušan Kerkez startnih 11 koji će se najverovatnije suprostaviti Bugarima u sredu, mada ne bi bilo iznenađenje da isti ti momci, možda uz izmenu ili dve, budu planirani i za prolećnu premijeru protiv Spartaka u Subotici.

FK Čukarički Foto: Telegraf

Upozoravao ih je na greške koje su pravili u prethodne tri utakmice na pripremama, objašnjavao im šta je trebalo da urade i šta moraju da poprave, a prethodno je stigao da obavi i "razgovor u četiri oka" sa štoperom Nikolom Vujadinovićem koji poslednjih nekoliko dana radi individualno zbog određenih problema sa povredom.

Tokom igre na dva gola, odnosno dok su uvežbavali kako bi trebalo da "stoje" na terenu, Kerkez je u jednom trenutku prekinuo igru kako bi opomenuo mladog golmana Vuka Dragovića. Nije čuvar mreže Brđana pogrešio, odnosno izgubio loptu prilikom driblinga koji je napravio, ali je ipak dobio "packu."

- Drago mi je što imaš samopouzdanja, ali ako još jednom budeš to uradio ideš kući. Ili nećeš dolaziti na treninge kad budemo u Beogradu. Zna se kada to može, a kada ne. Jasno? - upitao ga je na kraju, na šta je Dragović vojnički odgovorio "Jasno, šefe!"

Video: Legendarni Josip Iličić doneo Mariboru pobedu nad Čukaričkim

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA