≫ 

Haos u Madridu: Barsi triler protiv Atletika, Savić i Tores se čupali i laktali u žestokom MMA obračunu

Svega je bilo u nadoknadi vremena, Crnogorac i Španac zaradili crvene kartone posle tuče u finišu

  • 0
stefan savic Printskrin: Twitter/La Liga TV

Fudbaleri Barselone "preživeli" su gostovanje u Madridu Atletiku na "Vanda Metropolitanu", i pobedili 1:0, za proboj na sam vrh tabele gde je Ćavijev tim sada usamljen posle jučerašnjeg poraza Reala protiv Viljareala.

Gol odluke postigao je najopasniji igrač Barse večeras Dembele u 22. minutu, iskoristivši jednu od nekoliko šansi koja mu se ukazala.

Pažnju gledalaca u vrlo napetom finišu, pored svega što se dešavalo, najviše je ipak zaokupio žestok obračun Stefana Savića i Ferana Toresa koji su se pokoškali i pobili na sredini terena, za šta su sankcionisani crvenim karotonom.

Savić je, kako se čini, prvi počeo sa udarcem laktom u bradu rivala, a onda je usledio žestok odgovor Toresa. Španac je krenuo da nasrće i da čupa borbenog Crnogorca koji je odgovorio tako što je oborio Španca na zemlju u maniru najboljih MMA boraca, i onesposobio ga. Savić se začas našao iznad rivala, lakat mu je stavio pod vrat, drugu ruku na međunožje, naočigled sudije koji je samo čekao da se usijane glave pridignu pa da ih kazni.

Ostali akteri na terenu su bili previše zaokupljeni igrom da bi se bavili razdvajanjem Savića i Toresa, tekao je 92. minut, Atletiko je nadirao, a Barsa se branila, te su se ova dvojica sami pridigli i primirili.

Pogledajte ovaj zaista žestok obračun dvojice fudbalera.

Barsa je u nadoknadi vremena, uz mnogo sreće, izdržala nalete Grizmana i družine. Ter Štegen je bio gotovo savladan u 95. minutu upravo posle udarca Francuza, međutim spasao je i njega i Barsu Arauho pravovremenim postavljanjem na gol liniji i odsudnom reakcijom u toj situaciji.

Video: Habib iskulirao klinca zato što navija za Barsu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA