Potpuna ludnica u Firenci: Sudija tri puta gledao VAR, Terzić iznudio penal

 
  • 0

Sjajna fudbalska predstava u Italiji

Fudbaleri Fiorentine savladali su ekipu Sasuola rezultatom 2:1, u okviru 17. kola italijanske Serije A. Ipak, pored pobede "ljubičastih", meč je obeležila potpuna ludnica na stadionu u Firenci.

Prvo poluvreme je bilo nešto manje zanimljivo, i pripalo je gostima, koji su znatno više pretili, ali se na obaveznu pauzu otišlo mirnih mreža.

Već u trećem minutu nastavka, viđeno je veliko uzbuđenje. Rikardo Saponara, koji je na poluvremenu ušao u igru uz Kastrovilija, doneo je prednost "Violi" u 48. minutu, kada je iskoristio priliku u kaznenom prostoru i poslao loptu uz desnu stativu.

Fiorentina - Sasuolo Foto: Tanjug/AP

Samo devet minuta kasnije, ludnica se nastavila. Defanzivac domaćih, Dodo, igrao je rukom u svom šesnaestercu, a glavni arbitar je nakon konsultacije sa VAR sobom, pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Domeniko Berardi i preciznim udarcem doneo Sasuolu izjednačenje. Ipak, ni tu nije bio kraj ovoj uzbudljivoj fudbalskoj predstavi.

Fiorentina - Sasuolo Foto: Tanjug/AP

Sudija je u 64. minutu ponovo morao da gleda VAR, ali ovog puta, sreća je bila na strani Fiorentine, te nije bilo novog jedanaesterca. Ipak, ne zadugo.

U poslednjim minutima regularnog dela, viđeno je novo uzbuđenje. Aleksa Terzić je bio u kaznenom prostoru, a lopta se odbila i u ruku pogodila jednog defanzivca gostiju, te je glavni arbitar ponovo morao da gleda VAR.

Posle pregleda situacije, pokazao je na penal, a precizan je bio Nikolas Gonzales, čime je, ispostaviće se, doneo pobedu timu iz Firence.

Fiorentina - Sasuolo Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac, Nikola Milenković, odigrao je ceo meč i zaradio žuti karton, a Aleksa Terzić je u igru ušao u 76. minutu, i doneo veliko promenu u igri "Viole", što se ispostavilo kao ključno za nova tri boda. Luka Jović je zbog povrede propustio ovaj meč, iako su ga pre susreta mnogi videli u startnoj postavi.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA