Udovici Gerija Spida preminuo i drugi muž

Novi udarac za ženu koja je svojevremeno nekadašnjeg selektora Velsa našla obešenog

  • 2
Geri Spid Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Udovica Gerija Spida, nekadašnjeg fudbalera i selektora Velsa, pretrpela je novu bol nakon što je ostala i bez drugog muža koji je umro od raka!

Luiza (52) se posle Spidovog samoubistva pre 11 godina udala za investitora Kvintona Birda (53) koji se više od dve godine borio sa rakom mozga. Na kraju nije uspeo da se izvuče.

Mediji u Engleskoj pišu da su se Luiza i Kvinton zaljubili nakon što se pomenuta žena i te kako psihički mučila posle Spidovog samoubistva. Praktično nije imala snage da ustane iz kreveta, tražeći odgovore zašto je njen bivši muž digao ruku na sebe.

Luiza je sa Spidom imala dvoje dece, dok je Kvinton iz svog prvog braka ostavio troje. Njih dvoje su se venčali pre nekih godinu dana.

Inače, Luiza je bez Spida ostala tako što se nekadašnji selektor Velsa obesio u garaži dok je njegova supruga bila na večeri sa prijateljima. Pronašla ga je tek ujutru, a tu tragediju je opisala svojevremeno kao najgoru noćnu moru.

- Jesam li oprostila Geriju? Često se to pitam. Mogu li? Jesam li? Hoću li? Ne zma. Bila sam svedok povreda koje je naneo svojoj porodici i prijateljima, posebno svojim dečacima, mami i tati i meni. Želimd a mu oprostim, ali ne znam da li sam - rekla je Luiza ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA