Dejan Lovren ima novi klub, napustio je Zenit

 
 ≫ 
  • 1

U pitanju je povratak u Francusku

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren napustio je ruski Zenit i potpisao je ugovor do 2025. godine sa Lionom, klubom za koji je svjevremeno već nastupao!

Lovren je dres Liona nosio od 2010. do 2013. godine, a ruski mediji tvrde da je Zenit na ime ovog transfera zaradio oko dva miliona evra.

- Jako sam srećan što se vraćam u Lion. Ovaj klub mi je otvorio vrata međunarodnog fudbala, to nikad neću zaboraviti. Ovde me vežu mnoge uspomene. Iz Liona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osećaj da nisam pokazao sve što sam mogao. Želim svima da dokažem kakav sam igrač - rekao je Lovren.

Lovren je u Zenit stigao 2020. godine iz Liverpula, ugovor mu je isticao ovog leta, a tokom karijere igrao je još za Inter Zaprešić, Dinamo Zagreb i Sautempton. Sa reprezentacijom Hrvatske 2018. godine je bio drugi na svetu, zatim i treći u Kataru, a dospeo je u pažnju javnosti nakon što je ustaškim pokličima i pesmama slavio uspeh Vatrenih.

Video: Lovren brutalno izvređao hrvatskog novinara: Smrade jedan

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verko

    2. januar 2023 | 21:03

    Oduvek je istina bila najbolnija, sram ih bilo, primitivci, jaki su frajeri, bog im podario talenat, a da nije?..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA