Totenhemu se danas nije igrao fudbal: Aston Vila uzela sve iz Londona, Kejn pipnuo loptu 16 puta za 45 minuta

 
 
 ≫ 
  • 0

Argentinsko brazilska kombinacija Buendija-Daglas Luiz, konkretizovala poletniju igru gostiju iz birmingema

Fudbaleri Aston Vile pričinili su svojim navijačima prvu veliku radost u novoj godini pobedom nad favorizovanim Totenhemom u Londonu rezultatom 2:0, u prvoj utakmici Premijer lige u 2023. godini. U pitanju je 17. kolo.

Strelci za tim Unaja Emerija bili su Argentinac Emiliano Buendija u 5. minutu i Brazilac Daglas Luiz u 73.

Tako je sastav iz Birmingema upisao treću pobedu u četiri meča i definitivno je da se nalazi u dobrom momentu, što je na svojoj koži najbolje osetio londonski sastav. Pevci su pdobacili danas, nisu ličili na sebe, pa je rezultat baš onakakv kakav su i zaslužili da im se desi.

Hari Kejn je predvodio navali tima Antonija Kontea, no i on je danas bio potpuno van ritma, imao je tek 16 dodira sa loptom u prvom poluvremenu, što dovoljno govori i o njegovoj igri, ali i o partiji čitavog tima. Ešli Jang mu je, istina, skinuo loptu blizu gol linije u najkritičnijoj situaciju po goste, ali to je bila i jedina prava šansa za totenhem da postigne gol danas.

fudbaleri totenhema Foto: Tanjug/Ap

Jednostavno, danas je Totenhem bio neprepoznatljiv i potpuno zasluženo je pretrpeo treći poraz kod kuće u četiri utakmice..

Beskrvnu partiju "Pevaca" u drugom poluvremenu su kaznili poletni gosti, iskoristili bledunjavu partiju rivala i odneli sve sa talona iz prestonice u Birmingem.

Emerijev sastav nastavlja u dobrom ritmu, iza ekipe je važna pobeda ia nad Mančesterom (3:1), slede dueli sa Vulfsima i Lidsom kod kuće kao dobre prilike da se pobednički duh održi na "Vila Parku".

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA