≫ 

Stojković poželeo dobrodošlicu Ronaldu u Saudijsku Arabiju: "Biće zadovoljstvo igrati protiv tebe"

Duel Stojkovićevog tima Al Feihe i ronaldovog Al Nasera igra se 9. aprila

  • 4
Vladimir Stojković i Kristijano Ronaldo Foto-kolaž: Marko Jovanović, Tanjug/AP

Oči fudbalskog sveta biće ubuduće usmerene i ka Saudijskoj Arabiji, gde inače liga nije uopšte loša, ali pažnja mnogih će tek sada biti pojačana na ovaj deo sveta zbog proste činjenice da će jedan od najvećih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo biti deo elitne lige države na Bliskom Istoku.

Ronaldov rekordni potpis za Al Naser, trenutnog lidera prvenstva, euforično je dočekan u Saudijskoj Arabiji gde je već krenula prava "Ronaldomanija" pred dolazak slavnog Portugalca, koji će u naredne dve godine predvoditi ekipu ka takmičarskim ciljevima.

Navijači Al Nasera već mu kliču na utakmicama, uzvikuju mu ime horski, i ponavljaju čuveni poklič "Sijuuuu", željno iščekujući da ga vide u akciji.

A u Saudijskoj Arabiji, kao što je poznato, igra i iskusni srpski golman Vladimir Stojković (39) koji je od 2021. godine član prvoligaša Al Feihe.

I bivšeg reprezentativnog čuvara mreže Srbije je silno obradovala vest o dolasku Ronalda u Saudijsku Arabiju, i biće to lepa prilika i za Stojkovića da se direktno suoči sa velikanom kada ova dva tima budu jedan drugom na megdanu. Biće to, naravno, velika privilegija za nekadašnjeg golmana Partizana.

Otud je i poželeo dobrodošlicu velikoj zvezdi svetskog fudbala.

- Dobrodošlica za najboljeg. Biće zadovoljstvo igrati protiv tebe! - napisao je Stojković na svom Tviteru, uz fotku davnog duela sa Ronaldom, sa meča Sporting - Mančester junajted.

Duel Stojkovićevog tima protiv Ronaldovog Al Nasera po rasporedu je devetog aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    1. januar 2023 | 15:10

    Mustafa ne trpaj se gde ti nije mestoTvoj dome t su bunkerasi

  • Čika delija momak

    1. januar 2023 | 15:49

    Koliko loš fotošop, šta je pokušano da se uradi sa slikom 😂😂

  • Milan

    1. januar 2023 | 20:06

    Ovaj Mustaf još igra u pustinji 😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA