≫ 

Moć arapskih para: Evo koliko će Kristijano Ronaldo zaraditi svake sekunde, minuta, sata i dana

Neverovatne cifre

  • 17

Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa Al-Nasrom, klubom iz Saudijske Arabije, i to , na dve godine koji će mu doneti neverovatnih 175.000.000 evra, a sa marketinškim ugovorima i mnogo više.  

Prema ranijim informacija, Ronaldo će nakon igračke karijere još pet godina biti ambasador tamošnjeg fudbala, ali i zajedničke kandidature Saudijske Arabije, Egipta i Grčke za organizaciju Mundijala 2030. godine.

Kako prenosi CBS Sports, Ronaldo će po sezoni zarađivati oko 75 miliona evra. Ali, veliki novac čeka Portugalca od komercijalnih ugovora, marketinških prava i ostalih dogovora koje je sklopio sa klubom. Tako se ugovor procenjuje na oko 100 miliona evra po sezoni.

Tako će Ronaldo svake sekunde zaraditi 6.5 evra, dok će po svakojm minutu provedenom u klubu dobiti čak 386 eura.

Svakog sata jedan od najboljih fudbalera sveta bićče bogatiji za 23.150 evra, a svakog dana Ronaldo će inkasirati 555.555 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qq

    31. decembar 2022 | 08:44

    RIP minut cutanja za ovaj svet i ovu planetu i ovo covecanstvo koje je izgubilo sve ali je dolar ostao idemo

  • bl@

    31. decembar 2022 | 09:33

    Sve ovo oko sporta je davno izgubilo svaki smisao. I ne samo sporta. Vecina covjecanstva se izrabljuje a pojedinci imaju imetke kao godisnje budzete pojedinih nezanemarljivih drzava. Pitam se samo cemu tolika glad za novcem? Pa, da ziv jos po 200 godina ne mogu ga potrositi, ni oni ni svi njihovi nasljednici a jos ga niko nije ponijeo sa sobom, kada je posao sa ovog svijeta.

  • Slaviša

    31. decembar 2022 | 09:21

    Jasno mi je da je to zbog novca, ali kome je god stalo do fudbala taj ne bi nikad otišao tamo u pustinju da igra, jer je tamo nivo prve lige amaterski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA