Saznajemo: Sampdorija poslala Zvezdi ponižavajuću ponudu za Dragovića: Na Marakani ljuti, smatraju ovo uvredom

 
 
  • 43

Crveno-beli nisu mogli da veruju kakva je ponuda stigla za njihovog komandanta odbrane

Aleksandar Dragović je velika želja Sampdorije, ali pošto reprezentativac Austrije ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, koja nema nameru da ga proda i to su više puta ponovili sa Marakane.

Međutim, Sampdorija je uporna i kako Telegraf saznaje, na Marakanu je stigla i zvanična ponuda ovog kluba, gde je trener ekipe bivši trener crveno-belih Dejan Stanković.

Ipak, kada su otvorili ponudu, čelnici crveno-belih su bili u šoku, čak su i bili ljuti i na klub, ali i na Stankovića, da je ovako nešto moglo da stigne kao zvaničan predlog za transfer.

Naime, Sampdorija je tražila da Dragović dođe najpre na pozajmicu od šest meseci, a da potom bude otkupljen u iznosu od 500.000 evra, i to pod uslovom da Sampdorija ne ispadne iz Serije A.

U tom slučaju bi se obeštećenje platilo u dve rate, 250.000 evra na leto, a 250.000 evra u decembru 2023. godine.

Dragović sa Zvezdom ima ugovor do juna 2024. godine, tako da na Marakani ovakvu ponudu smatraju faktički pravim poniženjem i potcenjivanjem i ne žele ni da je uzimaju u razmatranje.

Video: Mrkela poručio da nema ništa od odlaska Dragovića: Odlazak Erakovića zavisi od ponude koja stigne

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Калуђеровић

    28. decembar 2022 | 10:30

    Када ћете слетети у реалност? То што сте први у овој банана лиги не значи апсолутно ништа. По Европским критеријумима играчи су на најнижим оценама.

  • Siki

    28. decembar 2022 | 10:28

    Nije ponizavajuca nego realna ,a gde se on to dokazao u kom takmicenju u terzinoj sklanjalici ili evropskom debaklu ,budimo realni.

  • Baster

    28. decembar 2022 | 11:54

    Držite ga do kraja ugovora,makar sedeo na tribinama,ako neće da igra. Stanković nas koštao tri LŠ,a sada još i ponižava. Želim da Samdorija nema ni jednu pobedu dok je on vodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA