Terzić: "Moja obaveza je da se OFK Beograd vrati u SL, Kostadin i Andrej su tu prohodali i moraju da pomognu"

 
 ≫ 
  • 17

Generlani direktor Zvezde potvrdio da kreće proces oporavka posrnulog velikana jugoslovenskog fudbala

Kao "grom iz vedra neba" u sredu veče je odjeknula vest da su Kostadin Terzić i Andrej Mrkela, sinovi direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele, postali novi potpredsednici OFK Beograda!

Uz njih, poziciju potpredsednika dobio je i nekadašnji igrač plavo-belih i partizana Stefan Babović, a dan kasnije u izjavi za "Informer" Zvezdan Terzić je otktio plan za Romantičare.

- OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba - rekao je Terzić i dodao:

- Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka.

OFK Beograd trenutno tavori u Trećoj ligi i nikako da se vrati makar u drugi rang srpskog fudbala, a Terzić ističe da ima petogodišnji plan povratka Romantičara u Superligu.

Plavo-beli su za sada osam bodova daleko od lidera Zvezdare na tabeli Srpske lige Beograd, uz napomenu da samo prvoplasirani tim ide u viši rang. Pored Zvezdare, najveći rivali za promociju u PLS biće im Zemun, Torlak, Teleoptik i BASK.

Video: Terzić o Zvezdinoj jeseni, Partizanu i reprezentaciji: Protivnik je najopasniji kad ga potcenite

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    22. decembar 2022 | 13:43

    Jadan nam je sport ko u njemu vedri i oblaci.

  • Ivan.

    22. decembar 2022 | 14:14

    Ovaj bolje da ćuti. On je i upropastio taj klub.

  • Acko

    22. decembar 2022 | 14:49

    Ovaj covek realno vodi dobar posao u Crvenoj Zvezdi, makar rezultati to govore (u poredjenju gde je Zvezda bila pre desetak godina) - i OFK Beograd je u njegovom Mandatu kao Predsednika kluba bio na vrhuncu - ali sta ce biti kada ode iz Zvezde, kakvu ce rupu u bedzetu ostaviti??? Nenormalno je da osoba koja je OFK Beograd finansijski i na svaki drugi nacin upropastila, bude uopste pusten na slobodu, iako je trebao u zatvor na 10+ godina - a kamoli da dobije funkciju i to cak u Crvenoj Zvezdi. I kao slag na tortu njegov sin, dolazi na funkciju upravo kluba koji je njegov otac srozao na dno. Ovo je previse, cak i za nasu korumpiranu drzavu i sistem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA