"Gde da ide, u Zvezdu? Neće, nema razloga": Matijašević govorio o prelaznom roku Čuke!

 
 
 ≫ 
  • 1

Brđani su "upalili motore" za nastavak sezone

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević obratio se medijima na prvom treningu Brđana koji su počeli pripreme za nastavak sezone!

Matijašević je najviše pričao o prelaznom roku koji Čuku očekuje i već na startu razgovora dotakao se potencijalnog odlaska štopera Bojana Kovačevića za kog ima konkretne ponude.

- Odlazak Bojana Kovačevića je i dalje aktuelan, pregovaramo sa dva malo ozbiljnija kluba, ali ništa nije gotovo dok se ne potpiše. Doduše, aktuelnije je možda za leto, što oni pričaju, a možda ode i sad. Nama je sasvim svejedno - poručio je Matijašević i dodao:

- Ako ode Kovačević, dovešćemo još jednog štopera, levog beka i golmana. Kaličanin je povređen, treba nam konkurencija za Mićovića i Belića.

Zanimljivo, poručio je Matijašević i da je trenutno jako teško naći dobrog defanzivca.

- Evo cela Superliga ga traži. Evo našeg Vujadinovića hoće 10 klubova. Nisu Zvezda, Partizan i Vojvodina, ostali su ga skoro svi zvali. Barem mi je on tako danas rekao. Ističe mu ugovor u junu, pa tada mogu da ga zovu.

Nema sumnje da je napadač Mohamed Badamosi, koji je dobio nekoliko dana više pauze, trenutno najtraženija roba kada je u pitanju Čukarički. a Matijašević je otkrio kako je Gambijac pronađen na tržištu.

muhamed badamosi Foto: MN Press

- Malo smo imali sreće, malo poverenja. Imamo čoveka koji još nije u Čukaričkom, bavi se skautingom i pomaže nam već šest meseci. Imamo i par prijatelja kojima verujemo, ne radimo sa svima. Tražimo za leto već sada pojačanja. I za Badamosija smo imali ponude. Možda neko i ode. Evo, danas sam imao jedan zanimljiv poziv. Ako se pojavi u javnosti, znaćete o čemu se radi. Zbog čoveka koji je zvao će vam biti zanimljiv. Ne jurimo da prodamo, ali ako nešto iskoči videćemo. Verovatno ćemo vratiti Aganspahića sa pozajmice, to je trenutno jedina opcija, pa ćemo na leto videti dalje.

Na pitanje da li će možda Badamosija prodati u Srbiju ako dođe poziv, direktor Čuke je bio i više nego jasan.

- Neće ići! U Crvenu zvezdu? Neće, nema razloga, što bi išao. Imali smo mnogo veći novac iz inostranstva, odbili smo. da se ne lažemo, zavisimo trenutno od njega. A i nije bili ponude Zvezde.

badamosi i ovusu Foto: MN Press

Čuka trenutno zaostaje četiri boda u odnosu na trećeplasirani TSC, a Matijašević je bez dlake na jeziku govorio o prvom delu sezone.

- Pohvalio bih igru u tri utakmice, ovo ostalo da što pre zaboravimo. Ali opet, došao je novi trener s Kipra, novi rad, novo sve, znao sam da će biti teško. Nisam zadovoljan. oov je mojih najnezadovoljnijih šest meseci. Nije to samo do igrača, već i do nas. Šta je potrebno? Evo, stručni štab smo malo zamenili, možda malo i igrački kadar. Videćemo, imamo dosta starijih i iskusnijih. Potrebno je da se dobro spreme, da 100 odsto glavama budu na terenu, mi u klubu svi radimo na tome da napravimo rezultat.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA