Neviđeno okupljanje Čukaričkog, uočljive promene na prvom treningu Brđana

 
 
 ≫ 
  • 0

Sama ekipa nije kompletna, a promena je ta da je Dušan Kerkez zamenio deo stručnog štaba

Fudbaleri Čukaričkog zvanično su u utorak u podne počeli zimske pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije! Reklo bi se istorijske, jer do sada nismo viđali okupljanja pre Novogodišnjih i božićnih praznika.

Brđani su jesen završili na 4. mestu, sa četiri boda zaostatka u odnosu na trećeplasirani TSC - dok Vojvodini "beže" samo dva boda. Treneru Dušanu Kerkezu na startu prtiprema javila su se 23 igrača, među kojima je i defanzivni novajlija Marko Gajić.

S druge strane, ekipi će se naknadno priključiti Mohamed Badamosi i Ibrahim Endijae koji su dobili nešto duži odmor, kao i omladinci Vojin Serafimović i Uroš Miladinović.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Nemanja Belić, Novak Mićović, Mateja Mirković i Vuk Dragović.

Odbrana: Miladin Stevanović, Viktor Rogan, Nemanja Tošić, Aleksandar Kadijević, Nikola Vujadinović, Uroš Drezgić, Bojan Kovačević, Marko Gajić.

Sredina terena: Sambu Sisoko, Marko Docić, Stefan Kovač, Đorđe Ivanović, Stefan Tomović, Igor Miladinović, Samuel Ovusu, Luka Adžić, Vladimir Lučić, Aleksa Janković.

Napad: Mihajlo Spasojević.

Ono što je zanimljivo jeste i to da je došlo do promene u stručnom štabu Dušana Kerkeza. Naime, u klubu više nisu Milan Lešnjak i Hristos Panteli, a sam Kerkez je prozivku izvršio sa pomoćnicima Milovanom Sikimićem i Aleksandrom Petrovićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem, kondicionim trenerom Igorom Delibašićem, fizioterapeutima Branislavom Đukićem i Markom Popovićem

Video: Iznenađenje u Humskoj: Čukarički poveo protiv Partizana, kapiten Docić precizan s bele tačke

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA