Zanimljiva anegdota ministra Gajića o Mihi: "Siniša je uvek stajao sa osmehom, ostao je svoj"

 
  • 0

Svi ćemo pamtiti Mihu po svojoj veličini

Danas je u Rimu pred visokim zvanicama na večni počinak ispraćen legendarni Siniša Mihajlović, koji je u petak preminuo u 53. godini posle teške borbe sa leukemijom.

Sahrani su prisustvovali činovnici, fudbaleri, treneri i mnoge druge legende. Između njih, tu je bio i ministar Zoran Gajić, koji je u razgovoru sa novinarima otkrio svoj glavni utisak o današnjoj sahrani čuvenog Mihe.

- U tugi koju sad imamo, u Italiji i u Srbiji, veliko poštovanje koje je iskazano ovde je zaista najglavniji utisak koji nosimo.

Otkrio je i jednu malu anegdotu, nešto zbog čega će se zauvek sećati Mihe.

- Uvek je pritisak primarni da je on došao iz svog mesta u Slavoniji, u Novi Sad prvo i tamo je bila neka priča u to vreme, davno je to bilo, pre 30 ili više godina, kada su se fudbaleri i odbojkaši hranili u jednom restoranu, a bio je vlasnik bivši bokser. Voleo je da se hvali svojim mečevima, voleo je da im kaže "Stani mirno da te ošamarim". Siniša je uvek stajao sa osmehom, stane da ga Cule direktom, aperkatom, krošeom... To su bile male predstave u restoranu. Taj utisak koji sam stekao tada, sve do poslednjeg dana, čovek se nije promenio, što je velika stvar u sportu, kada čovek uđe u neke uloge koje nije imao na početku. Ostao je svoj, tipičan predstavnik našeg mentaliteta, šta da kažem, nikoga nije ostavio ravnodušnim, ni prijatelje ni neprijatelje. Ovo drugo pod znacima navoda, jer u sportu nema neprijatelja. Izražavam saučešće porodici.

Video: Mislim da je Siniša to zaslužio: Bjeković se kratko i jasno oprostio od Mihe

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA