Nova bomba na Marakani: Zvezda spremila milione za reprezentativca Srbije

 
  • 14

Reprezentativac Srbije bi mogao uskoro da obuče crveno-beli dres

Mundijal u Kataru je uveliko u toku, a brojni klubovi rade na dovođenju pojačanja za prolećni deo sezone. Jedan od njih je i Crvena zvezda, a na stadionu "Rajko Mitić" se sprema još jedno veliko pojačanje. Reč je o reprezentativcu Srbije i fudbaleru španskog Hetafea - Nemanji Maksimoviću.

Crveno-beli su praktično već završili sve oko dolaska Uroša Spajića, a sada klub iz Ljutice Bogdana planira da svim raspoloživim resursima krene po Nemanju Maksimovića.

Prema informacijama, prvi kontakti između kluba i fudbalera su već ostvareni, a crrveno-beli su spremni da izdvoje čak 2.500.000 evra za dolazak iskusnog veziste.

Srpski reprezentativac je proteklih godina nastupao u španskom šampionatu, gde je stekao veliko iskustvo. Za Hetafe nastupa od 2018. godine, kada je u klub stigao iz Valensije za 10.000.000 evra. Do sada je u dresu kluba iz okoline Madrida odigrao ukupno 165 mečeva, i uz to postigao pet pogodaka i upisao tri asistencije.

Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Makimović je bio član zlatne generacije Orlića, koji su osvojili Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, a imao je zapaženu minutažu i na Mundijalu u Kataru. Odigrao je ukupno 120 minuta, a protiv Kameruna je bio i među starterima.

Nema sumnje da bi Maksimović bio veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, koja ove sezone želi da se direktno plasira u Ligu šampiona. Ipak, ostaje nam da vidimo kakav će biti dalji razvoj situacije sa Maksimovićem.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    10. decembar 2022 | 14:27

    Hvala bogu da jednom uprava Zvezde pametno razmišlja. Zagarantovana Liga Šampiona spremi tim za sledeću jesen kako treba

  • Pitam se

    10. decembar 2022 | 14:17

    Nisu prosli u LŠ, u Ligi Evrope nisu prosli grupu, odakle pare ???

  • NOVOSADJANIN

    10. decembar 2022 | 14:49

    I to sve od budžeta i naroda Srbije ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA