Španska Marka potvrđuje: Gotov posao, Ronaldo od 1. januara u Saudijskoj Arabiji za 200 miliona po sezoni!

 
  • 6

Kako stvari stoje, Portugalac odlazi iz Evrope

Izgleda da se Ronaldo neće mnogo udaljiti od Katara po završetku Mundijala! Kako piše španska Marka, dogovoren je posao između njega i Al Nasra iz Saudijske Arabije, pa će Portugalac od 1. januara i zvanično biti član ovog kluba.

Kako dalje piše ovaj list, potpisan je ugovor na dve i po godine. Napadač koji je tokom Svetskog prvenstva raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, bio je slobodan u izboru nove sredine i mogao je da pregovara sa bilo kojom ekipom.

Iako je bilo navoda da su postojali određeni timovi iz Lige šampiona, koji bi voleli da ga vide u svom timu, Al Nasr je pokazivao najveće interesovanje od samog početka. Portugalac će za sam potpis inkasirati skoro 100 miliona evra, a na sve to će dobiti dodatne povišice na ime marketinga, što će ga učiniti najplaćenijim sportistom na planeti.

Kao da već nije dovoljno bogat, Ronaldo će po sezoni dobijati 200 miliona evra na svoj račun i time će "debelo" prešišati Lionela Mesija i Nejmara, koji u Pari Sen Žermenu zarađuju 75, odnosno 70 miliona evra po sezoni. Čak bi i svi sportisti u Sjedinjenim Američkim Državama ostali ispod moćnog Kristijana.

Inače, Ronaldo će se naći u timu koji pokušava da povrati svoju dominaciju u nacionalnom prvenstvu. Odlučio je da se povuče iz evropskih takmičenja zbog evidentnog pada u formi. U Al Nasru će ga dočekati trener Rudi Garsija, a Kristijanu će društvo praviti Alvaro Gonzales, kao i David Ospina.

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA