Srpski golgeteri su hit u Izraelu, Jovanoviću društvo u vrhu liste strelaca sad pravi i Zlatanović!

 
 ≫ 
  • 0

Zlatanović sa dva gola i jovanović sa jednim, za pobede njihovih Makabija, potvrdili veliku formu u kojoj se nalaze ove sezone

Posle 13. kola elitnog fudbalskog prvenstva Izraela, lepa slika na vrhu liste strelaca: tamo su dva fudbalera iz Srbije, dva napadača Đorđe Jovanović i Igor Zlatanović!

Sa sedam golova, uz Atzilija iz Makabi Haife, predvode najbolje golgetere izraelskog šampionata.

Obojica su danas bili strelci za svoje ekipe, Zlatanović je dao dva gola za Makabi Netanju u pobedi nad Ašdodom u gostima - bio je precizan u 34. i 38. minutu, dok je Jovanović bio istinski heroj trijumfa Makabi Tel-Aviva.

Bivši fudbaler Partizana i Čukaričkog dao je jedini gol na meču i to u osmom minutu nadoknade vremena!

Osvajanjem tri boda Makabi iz Tel-Aviva je ostao na bliskom odstojanju od lidera Makabi Haife, bod je razlika između ova dva tima, uz to da lider, šampion i učesnik Lige šampiona ima i meč manje naspram "Žutih" iz prestonice.

Za Jovanovića se maje-više zna, njegov karijerni put je bio bliži javnosti zbog njegove epizode u Partizanu, dok Zlatanović tek u Izraelu sebi krči put i do očiju šire javnosti u Srbiji.

Reč je o momku koji je u Superligi tri sezone branio boje Radnika iz Surdulice, prethodno je bio u juniorima Partizana, a međunarodni put ga je vodio kroz Španiju, Majorku, Kasteljon i Numansiju, odakle se preselio u Netanju i napravio najbolji potez za sebe.

Video: Lalatović šokirao: Sudija mi je rekao da ima naređenje odozgo da me isključi šta god uradim

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA