Jamajčanin i Ganijac za prvo slavlje Ivanjičana još od avgusta: Preokret za mirniji san pred tromesečnu pauzu

 
 ≫ 
  • 1

Napretku ni bomba Šarića koju je bacio sa 25 metara u prvom poluvremenu nije bila dovoljna da dođu do pozitivnog rezultata večeras

Konačno, fudbaleri Javora upisali su pobedu u Superligi - prvu posle 8. avgusta!

Ekipa Mladena Dodića radovala se trijumfu od 2:1 protiv Napretka, i to posle preokreta, u 19. kolu Superlige, a pred tromesečnu pauzu koja sledi zbog odigravanja Mundijala u kataru. U tom internacionalnom duhu je i Ivanjica plesala večeras jer su preokret doneli stranci, Jamajčanin Kempbel i Ganijac Tanko, u drugom poluvremenu.

Prvo je proteklo u znaku fenomenalnog pogotka igrača gostiju Marka Šarića, bila je to prava bomba ovog igrača ispaljena sa oko dvadesetak metara, za vođstvo Kruševljana.

Nastavak je doneo preporod Ivanjičana i dugo očekivanu pobedu za nadu da ova sezona ipak može otići u željenom pravcu posle crnog niza koji je iza Javora.

Najpre je poravnanje doneo Kempbel u 80. minutu, najbolje se snašao u kaznenom prostoru posle kornera i gužve, da bi delirijum domaćima pred sam kraj doneo Ibrahim Tanko - definitivno junak utakmice.

Ganijac je bio u pravo vreme na pravo mestu, na drugoj stativi odlično pozicioniran posle asistencije saigrača, i bio je nepogrešiv. Brzopotezno je odreagovao na dodavanje, smestio je loptu u bliži ugao gola Napretka i doneo tri boda svom timu.

Javoru je ovo bila četvrta pobeda ove sezone, imaju Ivanjičani i četiri remija i 11 poraza, i trenutno su 13. na tabeli, ispred Mladosti iz Lučana, Mladosti GAT i fenjeraša Radnika.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA