Horor u beton ligi: Otac i sinovi drškom od sekire pretukli sudije, nanete ozbiljne telesne povrede

 
  • 3

Kakva scena...

Utakmice u "beton ligi" su sve veća atrakcija, međutim, meč iz Pčinjske okružne lige je na neslavan način došao u žižu javnosti. Kako "Južne vesti" javljaju, otac i sinovi su pretukli pomoćnike sa meča Mineralac - Vihor, i to drškom od sekire!

Naime, utakmica ove dve ekipe je odigrana 6. novembra, a kako kažu iz Osnovnog tužilaštva, D.S. je pola sata posle utakmice, van terena i bez prisustva javnosti, sačekao pomoćne sudije koje je i napao sa svojim sinovima.

- Oni su najpre ljude vukli prema zidu, a potom su ih udarali pesnicama, dok je D. S. drškom od sekire udario jednog sudiju više puta u predeli leđa, gde mu je naneo krvne podlive - kažu iz Tužilaštva.

Mineralac, ekipa iz Vranjske Banje, slavila je sa 4:0, dok se tvrdi da će protiv gorenavedenog D. S. biti podneta krivična prijava.

Video: Ovo je Mali Borak, srpski Bilbao sa domaćim igračima

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solidarnost

    8. novembar 2022 | 08:29

    Da sam sudija i imam svoj stav i obraz ovako bih uradio:U znak protesta ,zbog bezbednosti sudija na primer jedan vikend ne bih sudio. Tj.sve sudije u Srbiji . Pa bi se onda videlo sta i kako ce biti dalje. Ovo je postalo gore nego u Turskoj ligi.

  • justice for targeted individuals

    8. novembar 2022 | 03:18

    samo u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA