Trener Monaka govorio o Murinju i tetovaži pred meč sa Zvezdom

 
 ≫ 
  • 0

Klermon smatra da nije sramota ni igrati LK

Trener Monaka Filip Klermon najavio je utakmicu koju njegov tim u četvrtak veče igra protiv Crvene zvezde u 6. kolu Lige Evrope!

Na pitanje medija da li je ovaj duel protiv srpskog šampiona najvažniji od utakmice koju su "Kneževi" igrali sa PSV-om u avgustu, u revanšu plej-ofa Lige šampiona, Klermon je rekao:

- Da, biće ovo odlučujuća utakmica. Alis e nadam da nas u narednim mesecima čeka još mnogo važnih mečeva. To je naša motivacija. Gledao sam trening danas, svi su veoma koncentrisani zalažu se. Biće to duel protiv rivala koji ubacuje veliki intezitet u svoju igru, koji traži dosta duela i koji ima sjajnu sredinu terena. Moramo da odigramo odličan meč da bismo pobedili - rekao je Klermon.

Monako ne može da bude prvi u grupi, ali preostala tri mesta su i te kako otvorena. Francuski tim je poručio da juriša na to drugo, dok Klermon ističe da nije sramota biti i treći i ići u Ligu konferencija.

- Video sam sjajnog trenera Žozea Murinja ovog leta, koji je istetovirao na ruci trofej Lige konferencija - jer je bio veoma srećan što je pobedio. To je evropsko takmičenje u kom možete da imate i veće utakmice nego u LE. Ali želim da budem veoma jasan: igraćemo za drugo mesto. Želimo da pobedimo. Ovo je naš izazov.

Klemon je poručio i tod a je Ruben Agilar još povređen, ali da će moći da igra nekoliko minuta ukoliko bude potrebe. Takođe, ističe da je Vanderson pod znakom pitanja.

Video: Vrela Stanija u crvenom topiću među Delijama bodrila Zvezdu protiv Monaka

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA