Startovao za Zvezdu protiv Kolubare, pa je "izbacio" iz LŠ: Mijatović tragičar penal serije protiv AZ Alkmara

 
  • 7

Nije imao sreće mladi fudbaler protiv Holanđana

Mladi fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da obezbede plasman u narednu fazu Lige šampiona, pošto su eliminisani od AZ Alkmara nakon jedanaesteraca u Beogradu.

U prvom meču bilo je 2:2, danas je takođe bilo nerešeno (1:1), a posle penal serije bolje su se snašli gosti iz Holandije koji su bili precizniji - 3:4.

Oba tima su igrala dosta opreznije, nije bilo toliko otvorenih akcija i kontri, a gosti su bili ti koji su ostvarili inicijalnu prednost i to tek u 73. minutu meča preko Pokua. Mogao je Alkmar sve da reši samo 11 minuta kasnije sa bele tačke, ali je Merdink promašio penal, što je motivisalo crveno-bele.

Dva minuta kasnije odlični Stefan Leković je izjednačio rezultat, što je bilo dovoljno za jedanaesterce. Krenulo je dobro po Zvezdu, pošto je Goes promašio u prvoj seriji, ali je na isti način uzvratio Vidojević na drugoj strani. U naredne tri serije oba izvođača bila su precizna.

U petoj seriji došlo je do raspleta, pošto se Merdink iskupio za promašaj, dok je Jovan Mijatović promašio jedanaesterac i tako poslao AZ Alkmar dalje.

Video: Ovo je Mali Borak, srpski Bilbao sa domaćim igračima

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema veze Mijatovicu!

    1. novembar 2022 | 20:58

    Vidi se da imas sve da postanes strasan igrac! Srecno u svemu, samo se bori, fizicka kondicija razdvaja cene igraca... Budi spreman, bice sve ok

  • Let

    1. novembar 2022 | 20:45

    Gazi limenke..

  • Perke

    2. novembar 2022 | 08:59

    Dobar mali- startan, nabijen, nisko teziste, fina pracka u nozi, zna da posalje pas... samo rad, rad i rad i bice sve ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA