I to je moguće: Jutjuber pozvan na probu u Engleskoj, konkurisaće za meč u "svetom" FA Kupu

 
  • 1

Čega se sve nećemo nagledati

Jutjuberi su sve učestaliji u svakodnevnom životu, oni dobijaju sve veće prilike da učine i naprave nešto. To se ogleda i kroz sport, gde su jutjuberi postepeno zauzeli boks mečeve, ali su odlučili i tu da prošire i da se sada okušaju u drugim sportovima.

Najnoviji primer stiže iz Engleske, gde je Krauli Taun odlučio da na probu pozove tri jutjubera - Tobija, Menija i Džeda Brauna.

Tobi je daleko najpoznatiji od njih, njegov nadimak iliti umetničko ime jeste "TBJZL", a već se u nekoliko navrata pokazao kao izuzetni fudbalski znalac. On je zajedno sa svojom braćom deo "Sajdmena", najveće organizacije Jutjubera, koja unazad nekoliko godina organizuje humanitarne utakmice.

Na tim utakmicama su se obično okupljali neki bivši fudbaleri, ali i dosta jutjubera koji su pokazali da bi mogli da se nametnu nekim klubovima. Krauli je zbog toga odlučio da oproba nekoliko njih i ukazao je priliku braći Braun da na probi steknu priliku da zaigraju u FA kupu.

Oni će konkurisati za meč protiv Akrintgon Stenlija u FA kupu, dok su iz kluba najavili da će ih i ostaviti u timu ako zadovolje upravu.

TBJZL broji preko 13 miliona pretplatnika na svim onlajn platformama

Video: Ovo je Mali Borak, srpski Bilbao sa domaćim igračima

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA