Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Napredak u Superligi Srbije

 
 ≫ 
  • 3

Superliga od danas na dve televizije

Fudbaleri Partizana pokušaće da nastave svoj pobednički niz u Superligi Srbije u odloženom meču 5. kola protiv Napretka na stadionu u Humskoj ulici.

Trener Gordan Petrić istakao je da će crno-beli tim izaći u najjačem sastavu na teren protiv Kruševljana i da je njegovoj ekipi prijalo to što je imala dan više za odmor nego inače.

Susreti Partizana i Napretka oduvek su bili veoma napeti i zanimljivi, pošto su Kruševljani prošlog proleća "otkinuli" dva boda Partizanu, a u pre toga su uspevali da poremete crno-bele. U poslednjih deset mečeva su to učinili ukupno četiri puta.

Utakmica se igra od 16.45 časova i to je novi termin posle pomeranja zbog TV prava, a prenos će biti realizovan na TV Arena Sport Premium 1.

Video: Petrić otkrio da li je pobednički gol bio uigravan: Igrača kao što je Natho teško ćemo naći ubuduće

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carapani

    20. oktobar 2022 | 14:02

    Carapani su retki koji se Grobariji ne sklanjaju,pa cemo videti valjak danas,svakako je tu Sudijska orgnizacija koju vodi Vestac Bjekovic da pomogne svojim kompanjerosim iz 90 tih godina Domaci teren Budzet x 10 veci Sudije naspram ekipe prosecne

  • GP

    20. oktobar 2022 | 07:27

    I danas cemu Napredak otkinuti bodove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA