Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Radnički 1923 u Superligi Srbije

 
 ≫ 
  • 0

Kako ste i do sada naviklli, tekstualni prenos meča možete pratiti na Telegraf sportu

Crvena zvezda samo što se vratila iz Mađarske, već mora da putuje dalje i da ode do Kragujevca, gde je očekuje meč 15. kola Superlige Srbije protiv Radničkog 1923. Meč je na programu od 14 časova, dok je obezbeđen i TV prenos putem Arena sport 1 Premium kanala.

Kragujevac će biti uporište bitke između dva kluba koja igraju u veoma dobroj formi u poslednje vreme. Crvena zvezda jeste poražena u Mađarskoj od Ferencvaroša sa 2:1, ali je pre toga slavila u čak pet uzastopnih utakmica, od čega je jedna bila u Kupu Srbije protiv Mačve, dok je jedna bila u Evropi upravo protiv Ferencvaroša.

Umor takođe ne bi trebalo da predstavlja veliki problem, s obzirom na to da stižu posle puta u Budimpeštu koja je na 400 kilometara od glavnog grada Srbije.

Radnički se takođe može pohvaliti dobrom formom, oni su vezali tri uzastopne pobede i to protiv Mladosti iz Novog Sada, a potom i Spartaka iz Subotice, dok je poslednja pobeda došla u meču protiv Radničkog iz Niša.

Video: Suze u očima Ivanića: Bolan poraz, ali nećemo odustati

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA