Duel dve Mladosti završen remijem: Lučanci se izvukli u Novom Sadu i u završnici stigli do boda

 
  • 0

Obe ekipe se nalaze u donjem delu tabele Superlige

Novo, 15. kolo Superlige Srbije u fudbalu otvoreno je danas u Novom Sadu, gde je ekipa Mladosti GAT dočekala imenjaka iz Lučana. Uprkos dugom vođstvu, domaći nisu uspeli da obezbede sva tri boda - 1:1 (1:0).

Na isteku prvih pola sata igre, tačnije u 28. minutu sudija Momčilo Marković pokazao je na belu tačku u korist domaće ekipe, a ulogu realizatora najstrože kazne je preuzeo Novica Maksimović. Bio je siguran, pa je Mladost GAT sa prednošću otišla na odmor.

Uz povremene šanse na obe strane terena, izjednačenje je stiglo tek u završnici kada je Marko Mirić ipak uspeo da sačuva bod u džepu Lučanaca i da u 78. minutu, ispostaviće se, postavi konačan rezultat utakmkice.

Mladost iz Lučana sada sa 13 osvojenih bodova zauzima 12. mesto, prvo iznad zone baražan dok Mladost GAT ima 10 bodova i trenutno je na 15. poziciji.

U narednom kolu, Lučanci gostuju Spartaku u Subotici, dok Mladost dočekuje poslednjeplasirani Radnik iz Surdulice u meču koji bi mnogo toga mogao da odluči u donjem delu tabele.

Standings provided by Sofascore

Video: Petrić: Blizu smo evroproleća, treba stvari privesti kraju

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA