Klop oprezan pred derbi sa Sitijem: "Igramo protiv Halanda, on je čudo, najbolji napadač u ovom trenutku"

 
  • 0

Haland je ove sezone postigao 20 golova na 13 mečeva u svim takmičenjima za Mančester siti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da njegove fudbalere očekuje puno posla na derbi meču 11. kola Premijer lige protiv Mančester sitija, prenose britanski mediji.

- Mi u nedelju igramo protiv Erlinga Halanda, najboljeg napadača na svetu u ovom trenutku. Ono što moramo da napravimo jeste da primi u noge što manje lopti. Znamo da će sve to biti jako teško, jer zamislimo da i zaustavimo njega. A, šta sa svim ostalim vrhunskim igračima? Kako ćemo njih da zaustavimo? Čeka nas puno posla - rekao je Klop.

Haland je ove sezone postigao 20 golova na 13 mečeva u svim takmičenjima za Mančester siti.

- U njemu je Siti dobio kompletan paket. On nije samo fizički moćan, on je tehnički neverovatno kvalitetan igrač. Haland je i inteligentan fudbaler, maksimalno koristi baš svaku situaciju na najbolji način. Poseban igrač, čudo. I možemo i znamo da se suprotstavimo tako sjajnom sastavu kao što je Siti - naveo je Klop.

Mančester siti je drugi na tabeli sa 23 boda, dok je Liverpul deseti sa 10. Utakmica između Liverpula i Sitija biće odigrana u nedelju od 17.30 sati na "Enfild roudu".

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA