≫ 

Zavirite u privatni muzej Baneta Ivanovića: Kapitenski dres Srbije na posebnom mestu, tu su i Čelsijevi pehari

Bane je pazio da svaki detalj bude na svom mestu

  • 4

Nekadašnji kapiten Srbije Branislav Ivanović završio je sa aktivnim bavljenjem fudbalom posle nastupa za Vest Bromvič Albion, a , po svemu sudeći, jedna od preokupacija kojom se bavi tokom slobodnog vremena jeste sređivanje privatnog muzeja u Sremskoj Mitrovici. 

Naime, tokom prošle godine pojavila se informacija da je Bane Ivanović u rodnom gradu napravio lični muzej, a sada se pojavio i snimak koji otkriva kako izgleda unutrašnjost. Može se zaključiti da je Bane bio jako kreativan, a sam muzej predstavlja njegovu karijeru i sastoji se od velikog broja dresova, kao i fotografija i suvenira koji prate važne momente iz bogate karijere. Na posebnom mestu, Bane je smestio i dresove u kojima je kao kapiten nastupao za Orlove.

Pogledajte u galeriji kako izgleda muzej legendarnog fudbalera Srbije:

Zanimljivo, nedavno je fotografije muzeja objavio i Ivanovićev saigrač iz reprezentacije Duško Tošić.

Da podsetimo, Ivanović je odigrao 105 mečeva i psotigao 13 golova za seniorsku reprezentaciju Srbije i rekorder je po broju mečeva za Orlove.

Svoju fudbalsku akrijeru započeo je u FK Srem iz Sremske Mitrovice, put ga je odveo u OFK Beograd, potom Lokomotivu iz Moskve. U engleskoj ekipi Čelzi proveo je najveći deo svoje karijere, u periodu od 2008. do 2017. za taj klub odigrao je 262 zvanična meča i osvojio čak tri titule prvaka.

Iz Engleske se ponovo vratio u Rusiju, i to u Zenit iz Sankt Petersburga a poslednja ekipa za koju je nastupao bila je ekipa VBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JRK

    14. oktobar 2022 | 10:50

    Bane legendo, uplati koji dinar za OFK Beograd, odatle si se vinuo u zvezde, pomozi te momke koje su Terzic i bagra zavili u crno !

  • Ch

    14. oktobar 2022 | 12:59

    Baneta sam upoznao 2019.,onje ljudina i dobar covek, bio vrhunski fudbaler

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA