Firma, Zvezda, sad i Grobari: Navijači Partizana pokrenuli akciju pomoći za spas OFK Beograda

 
  • 5

Akcija navijača Partizana za svaku pohvalu

Ni navijači Partizana okupljeni na južnoj tribini ne žele da stoje po strani dok jedan od najstarijih klubova u državi prolazi kroz najteže trenutke u svojoj istoriji. OFK Beograd je u kritičnoj fazi i pomoć svih koji mogu da pomognu je sada važnija nego ikad pre da se prebrodi težak momenat  - i tu na scenu stupaju i Grobari.

Najvatrenije pristalice Partizana su svoju ideju o pomoći pretočili i u konkretnu akciju prikupljanja pomoći za "Romantičare" pred meč Lige Konferencija sa Kelnom.

Pristalice crno-belih su putem svojih društvenih mreža pozvali sve koji mogu da večeras, na dva punkta, doniraju pomoć za klub sa Stare Karaburme.

- Na utakmici sa Kelnom, na istočnoj i južnoj tribini biće postavljene kutije za pomoć OFK Beogradu... Jedan od najstarijih klubova u zemlji je u najzežoj situaciji od osnivanja, zato smo odlučili da se uključimo u ovu akciju i pozivamo sve navijače da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima - kaže se u proglasu navijača Partizana

grobari proglas Foto: grobari.offocial

Pomoć OFK Beogradu među prvima su pokrenuli navijači Vojvodine, akcija se polako "primila" i među drugom grupama, pojedincima i kolektivima, a konkretnu podršku dala je i Crvena zvezda koja je na račun "Romantičara" nedavno uplatila milion dinara.

Sada su i navijači Partizana, putem manjih donacija, samo nastavili akciju čiji će krajnji rezultat, nadamo se, biti stbilizacija i spas čuvene "ofke".

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boze me sacuvaj

    13. oktobar 2022 | 12:40

    Lice sa poternice kome se sudi vec 11 godina,i koji sada vedri i oblaci srpskim fudbalom,upropastio klub i sad ja treba pa dajem pare iz svog dzepa,za njegovo spasenje....

  • Plava unija

    13. oktobar 2022 | 14:56

    Ne treba pomoć od hrvatskog Tuđmanovog kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA